Sightseeing

Her kan du købe dine sightseeing turer i New York, og bl.a. opleve Manhattan, Frihedsgudinden og Empire State Building eller hvad med Sex and the City LIVE. Mulighederne er mange!

Sightseeing
 
Woodbury Outlet Shopping

Woodbury Outlet Shopping

4.0
(23)

Bestil billetter til det berømte Woodbury Outlet i New York og shop amok! Alle de bedste designere og mærker samlet ét sted en times kørsel udenfor Manhattan. Du kan spare mellem 25-65% på designermærker!

Fra 297 kr
Sex and the City Hotspots

Sex and the City Hotspots

4.5
(8)

Følg i Carries fodspor og tag en Sex And The City tur i New York! Se all de berømte steder i New York fra den populære TV-serie. Det er et must for enhver Sex and the City fan!

Fra 341 kr
FreeStyle Pass New York

FreeStyle Pass New York

4.7
(3)

Forudbestil vores populære FreeStyle New York-pakke og gør dig klar til at udforske New York! Pakken inkluderer et 72 timers ubegrænset Hop-af Hop-på buspas samt tre eller fem valgfrie attraktioner, f.eks. Frihedgudinden, MoMa & Empire State Building.

Fra 905 kr
Heldagstur på Manhattan

Heldagstur på Manhattan

4.3
(10)

Oplev det bedste af hele Manhattan fra Uptown til Downtown på denne populære heldagstur! Se hele øen, nyd en times havnecruise med flot udsigt til Frihedsgudinden og spring køen over til Rockfeller Centers Top of The Rock observationsdæk.

Fra 760 kr
New York by Night m. middag

New York by Night m. middag

4.4
(5)

Oplev New York efter mørkets frembrud! Gå langs den tidligere jernbane The Highline, spis i Little Italy, hop på en vandtaxa og vink til Frihedsgudinden. End din aften med udsigt over New York fra Top of The Rock. Bestil dine billetter hjemmefra!

Fra 688 kr
Eat and Play Card

Eat and Play Card

Eat and Play-kortet er New Yorks eneste rabatkort for turister, der giver besparelser på praktisk talt alt fra restauranter til attraktioner og fra shopping til shows. Et enkelt kort er gyldigt for op til 4 personer 100 populære steder på Manhattan! Spar op til 50% - få fingrene i dit Eat and Play Card i dag!

Fra 174 kr
Sightseeing Hop-af Hop-på 3 dage

Sightseeing Hop-af Hop-på 3 dage

4.0
(2)

Udforsk New York på 72 timer! Denne Hop-af Hop-på tur indeholder alt det bedste New York har at tilbyde! Se alle de velkendte steder og attraktioner. Det er en skøn måde at se New York på!

Fra 485 kr
Sightseeing Hop-af Hop-på 2 dage

Sightseeing Hop-af Hop-på 2 dage

4.0
(1)

Udforsk New York på 48 timer! Med din Hop-af Hop-på billet kan du tage på sightsseing rundt i New York lige så meget du vil og gøre brug af samtlige busruter ubegrænset i 48 timer. Det er en fantastisk måde at se New York på for hele familien!

Fra 420 kr
Sightseeing og MoMA

Sightseeing og MoMA

Book billetter til sightseeing i New York og MoMA. Hop on hop off bus til alle attraktioner og MoMA. Book billetter her!

Fra 587 kr
NYC TV & film steder

NYC TV & film steder

Se alle de bedste TV og film steder i New York! Dine absolutte favoritsteder samlet i én tur i New York. Køb dine billetter her!

Fra 312 kr
Central Park filmsteder

Central Park filmsteder

Besøg den verdensberømte Central Park i midten af Manhattan og se alle de bedste filmsteder! Turen inkluderer over 40 stop. Bestil dine billetter til vores populære tur til Central Parks filmsteder hjemmefra og tag din filmentusiastiske ven med!

Fra 181 kr
Gossip Girl Hotspots

Gossip Girl Hotspots

4.0
(2)

Oplev de bedste Gossip Girl Hotspots og hør alle hemmelighederne fra den populære tv-serie! Denne underholdende tur vil tage dig rundt i New York City og vise dig over 40 steder fra hit-serien. Køb dine billetter hjemmefra!

Fra 355 kr
Sopranos Tur

Sopranos Tur

Se alle de bedste Sopranos steder i New York. Tag på Sopranos tur i New York og tilslut dig mafiaen for en dag. Køb billetter her!

Fra 377 kr
TMZ Tour NYC

TMZ Tour NYC

TMZ Tur NYC er en kendis tur i New Yorks nabolag - i L.A. stil.. gennem Chelsea, SoHo, Greenwich Village, Meatpacking District og Tribeca i New York. Bestil Bestil dine billetter til TMZ Tur NYC her!

Fra 369 kr
TCM Klassisk Film Tur

TCM Klassisk Film Tur

Se alle de bedste og mest berømte filmsteder i New York på denne TCM Klassisk Film Tur. Oplev lige de steder hvor dine yndlingsfilm er optaget. Køb billetter til TCM Klassisk Film Tur i New York her!

Fra 355 kr
The RIDE

The RIDE

The RIDE er en rigtig cool måde at opleve New York På. The RIDE er en kombination af sightseeing, show & underholdning. The RIDE er en fantastisk oplevelse i New York. Bestil billetter til The RIDE i New York her!

Fra 536 kr
Freedom Trail tur

Freedom Trail tur

Besøg the National Museum of American Indian og følg the Freedom Trail. Hør om de modige mænd og kvinder, der dannede netværk i New York, som blev til the Underground Railroad, og kæmpede for at ende slaveriet. Det er en fascinerende og interessant tur, som du ikke bør gå glip af! Bestil din Freedom Trail tur her!

Fra 246 kr
Hiphop dance tur

Hiphop dance tur

Kom med os på en sjov tur ulig nogen tur du har været på før! Det er en tur i dansens navn! Og ja, du kommer også til at danse! Lær om de dansegrupper der har været med til at forme hiphop-kulturen til hvad den er i dag. Bestil din tur her!

Fra 290 kr
All Around Town-pakken

All Around Town-pakken

All Around Town-pakken tilbyder de bedste seværdigheder i Manhattan med vores Hop-af Hop-på sightseeingbusser med over 30 stop og vores Hop-af Hop-på færger. Din billet inkluderer også indgang til New York Historical Society og et gratis Eat and Play-kort som giver dig masser af rabat! Bestil dine billetter her!

Fra 420 kr
Shop, Hop & Top-pakken 96 timer

Shop, Hop & Top-pakken 96 timer

4.0
(1)

Shop, Hop & Top-pakken giver dig mulighed for at opleve de bedste seværdigheder på Manhattan med vores Hop-af Hop-på busser og færger med over 30 stop. Din pakke inkluderer også en billet til Top of the Rock Observation Deck, en tur til Woodbury Common Premium Outlets og mere. Bestil her!

Fra 905 kr
NYC It All-pakken

NYC It All-pakken

3.0
(1)

Vil du gerne se det hele? Så er NYC It All den ideelle pakke til dig! Med billetter med hjemmefra får du adgang til Empire State Building og Metropolitan Museum of Art, samt billetter til Hop-af Hop-på sightseeing og et cruise med god udsigt til Frihedsgudinden!

Fra 717 kr
Cocktailtur i New York

Cocktailtur i New York

Denne cocktailtur vil tage dig lige midt ind i øjet af New Yorks spirernede cocktailkultur, som du blive introduceret til de bedst cocktailbarer i byen. Gå ikke glip af en sjov aften i byen, bestil din tur i dag!

Fra 594 kr
Da Harry mødte Seinfeld-turen

Da Harry mødte Seinfeld-turen

Er du fan af film og tv-serier? Så er vores Da Harry mødte Seinfeld-tur sikkert noget for dig! Din guide vil tage dig til nogle af de mest kendte film- og tv-lokationer over Times Square. Forudbestil din tur hjemmefra og få dine billetter tilsendt per e-mail.

Fra 283 kr
Tur til Niagara Falls med fly

Tur til Niagara Falls med fly

Niagara Falls er en af de bedst besøgte attraktioner i USA, se hvorfor på vores tur til Niagara Falls. Turen inkluderer hotelafhentning, fly til det nordlige New York, frokost og dit valg mellem to forskellige enestående sightseeingmuligheder! Det er uden tvivl en unik oplevelse, som du og din familie vil elske. Sørg for at bestil hjemmefra!

Fra 3828 kr
The Real Housewives of New York City tur

The Real Housewives of New York City tur

Følg i The Real Housewives of NYCs fodspor! Tag på en køretur på den officielle The Real Housewives of New York City-turbus og få den ultimative, eksklusive 'Real Housewives'-oplevelse. Sørg for at bestille dine billetter hjemmefra!

Fra 341 kr
70 14 53 77 70 14 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv