Bestil billetter til Frihedsgudinden

Frihedsgudinden

Her har vi samlet turer i New York, som alle besøger Frihedsgudinden. Man kan ikke besøge New York uden også at se Frihedsgudienden, og det ved vi. Derfor har vi samlet vores populære ture, der alle inkluderer et besøg på Liberty Island og Frihedsgudinden!

Frihedsgudinden
 
Super New York

Super New York

4.0
(3)

Super New York-pakken inkluderer 72 timer med Hop-af Hop-på sightseeingbusser med over 30 stop, Hop-af Hop-på færger, færgebillet til Frihedsgudinden og Ellis Island, dit valg mellem Empire State Building eller Top of the Rock Observation Deck og mere. Bestil din pakke her!

Fra 754 kr
Sightseeing og Frihedsgudinden

Sightseeing og Frihedsgudinden

Udforsk det bedste steder og seværdigheder i New York på 48 timer med dit All Loops Hop-af Hop-på busbillet og færgebillet til Frihedsgudinden og Ellis Island. Bestil dine billetter online og undgå køen til billetkontoret. Spar 10% ved at bestille dine billetter online!

Fra 595 kr
Frihedsgudinden med Ellis Island & statuepedestalet

Frihedsgudinden med Ellis Island & statuepedestalet

Kom helt tæt på New York Citys mest berømte dame med vores skønne tur til Frihedsgudinden. Tag en tidlig færge ud til Liberty Island og undgå alle de andre turister. Din guide til fortælle dig alt der er værd at vide om Frihedsgudinden og Ellis Island. Du har også særlig adgang til statuepedestalet og kommer helt tæt på Lady Liberty!

Fra 395 kr
FreeStyle Pass New York

FreeStyle Pass New York

4.7
(3)

Forudbestil vores populære FreeStyle New York-pakke og gør dig klar til at udforske New York! Pakken inkluderer et 72 timers ubegrænset Hop-af Hop-på buspas samt tre eller fem valgfrie attraktioner, f.eks. Frihedgudinden, MoMa & Empire State Building. Spar 10% ved at bestille dine billetter online!

Fra 934 kr
Tur til Frihedsgudinden, Ellis Island, & 9/11 Memorial

Tur til Frihedsgudinden, Ellis Island, & 9/11 Memorial

Se to af NYCs topseværdigheder på en action-pakket dagstur med denne fantastiske pakketur. Vi har taget os af alle detaljerne - alt fra billetterne til færgen til Liberty Island, til særlig adgang til Frihedsgudinden og til forhåndsbestilte billetter til 9/11 Memorial Museum - så du ikke slet bekymre dig om noget! Få to ture i en og spar!

Fra 796 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv