Bestil billetter til Ture til Harlem

Ture til Harlem

Besøg Harlem - et af New Yorks mest multikulturelle og interessante områder. Oplev en traditional gospelkoncert, hør om Harlems helte, de mange kulturelle og politiske pionerer, som har været med til at forme Harlem til hvad bydelen er i dag eller lær om hiphoppens historie.

Ture til Harlem
 
Harlem gospeltur - onsdag

Harlem gospeltur - onsdag

3.8
(9)

Oplev Harlems glade gospellyd fra det fantastiske ARC gospelkor! Denne tur kombinerer en guidet bustur rundt i Harlem med en smuk acapellakoncert. Nyd deres kraftfulde stemmer synge og dele deres historie.

Fra 450 kr
Harlem gospeltur - søndag

Harlem gospeltur - søndag

3.5
(6)

Forudbestil dine billetter til en søndag morgen gospeltur i Harlem! Denne tur kombinerer en guidet bustur rundt i det historiske Harlem med en søndagsgudstjeneste i en lokal kirke, hvor du vil opleve rørende gospelmusik.

Fra 450 kr
Hiphop-tur til Harlem

Hiphop-tur til Harlem

Længe inden globetrottere og 'the shake' var der Harlem - et centralt sted i hiphoppens historie. Harlems bidrag til kunst og kultur er uden sammenligning. Det er et kvarter med en rig historie, enestående vartegn og en livsstil som er helt sin egen. Bestil din hiphop-tur til Harlem i dag!

Fra 243 kr
NYC graffiti-tur

NYC graffiti-tur

New York er kendt for sin substansrige kunsthistorie, but hvad der er mindre kendt er, at det tidligere hiphop-samfund er ansvarlige for meget af den undergrundskunst der har overtaget New York Citys urbane landskab. Bestil i dag!

Fra 243 kr
Tur til hiphoppens fødested

Tur til hiphoppens fødested

Kør gennem Harlem og rejs gennem 'Boogie Down' Bronx, hvor du vil se nogle af de vigtigste steder i hiphoppens historie. Oplev de hemmelige kampsteder, historiske klubber og scener fra nogle af de mest kendte musikvideoer og filmlokationer. Bestil din hiphop-tur her!

Fra 519 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv