New York tilbud

Få det meste ud af dit besøg I New York, og værd sikker på du oplever det hele med en af vores New York pakketilbud! Du sparer ikke kun en masse penge, vores tilbudspakker er også praktiske, nemme at bruge og et ’must have’ for alle der besøger The Big Apple!

New York tilbud
 
FreeStyle Pass New York

FreeStyle Pass New York

4.7
(3)

Forudbestil vores populære FreeStyle New York-pakke og gør dig klar til at udforske New York! Pakken inkluderer et 72 timers ubegrænset Hop-af Hop-på buspas samt tre eller fem valgfrie attraktioner, f.eks. Frihedgudinden, MoMa & Empire State Building. Spar 10% ved at bestille dine billetter online!

Fra 934 kr
Eat and Play Card

Eat and Play Card

Eat and Play-kortet er New Yorks eneste rabatkort for turister, der giver besparelser på praktisk talt alt fra restauranter til attraktioner og fra shopping til shows. Et enkelt kort er gyldigt for op til 4 personer 100 populære steder på Manhattan! Spar op til 50% - få fingrene i dit Eat and Play Card i dag!

Fra 166 kr
NYC It All-pakken

NYC It All-pakken

3.0
(1)

Vil du gerne se det hele? Så er NYC It All den ideelle pakke til dig! Med billetter med hjemmefra får du adgang til Empire State Building og Metropolitan Museum of Art, samt billetter til Hop-af Hop-på sightseeing og et cruise med god udsigt til Frihedsgudinden!

Fra 685 kr
New York-kortet

New York-kortet

New York-kortet giver dig mulighed for at spare tid og penge på sightseeing i New York. Med New York-kortet får du gratis indgang til over 80 attraktioner og lov til at springe køen over til adskillige af de mest travle og populære steder i New York. Køb dit New York-kort hjemmefra og start med at planlægge din tur!

Fra 602 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv