Food Tour in Brooklyn

Besøg New York Citys bedste madområde - Brooklyn. På denne tur vil du besøge masser af interessante butikker og restauranter i et område ulig de fleste andre i USA. Kom sulten!

Højdepunkter

- Nyd en 3 timers guidet tur i Brooklyn
- Lær mere om områdets spændende madscene
- Prøvesmag forskellige slags øl og mad

Hvad kan jeg forvente?

Opdag lækre butikker og restauranter, og oplev hvordan mad er motoren i det lokale ecosystem. Brooklyns Smith og Court Street og de omkringliggende områder har en farverigt mix af små, lokaltejede madbutikker (både nye og gamle) ulig næsten ethvert andet område i USA. 

Vi vil gøre stop i italienske og mellemøstlige butikker, som længe har været en integreret del af området, og udforske den voksende madscene bestående af caféer og restauranter som specialiserer sig i ny amerikansk cuisine. Mens vi nyder deres delikatesser, vil vi lære om områdets rige historie og om lokale forretningsejere og beboerne, og lære hvad det er det gør området så specielt. 

Prisen på turen inkluderer ølsmagning og mad, transport, et kort over området og din turguide. 

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Vigtig information

Er der en aldersgrænse på denne tur?
Ja, eftersom der vil blive serveret alkohol på turen skal man være mindst 21 år for at kunne komme med på denne tur. Derfor bedes du medbringe gyldigt ID.

Billetkategorier

Voksen 21+

Bestil
Fra 572 kr

ons, 22 maj 2024

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Varighed: 3 timer

Vejviser

Food Tour in Brooklyn

Adresse
215 Smith St Brooklyn, NY 11231

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.