Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

Billetter til New York

Velkommen til NewYorkBilletter.dk, stedet for dig der ønsker billetter til attraktioner, oplevelser eller sightseeing i New York.
Her kan du nemt og hurtigt købe billetter til f.eks. sightseeing på Manhattan og i New York, billetter til en helikopter tur over New York, Gospel i det fantastiske Harlem, adgangbilletter til Frihedsgudinden, Ellis Island og Empire State Building, eller hvad med en cruise ned af Hudson River?

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

    4000+ oplevelser i 30 byer

  • 100% sikkert betalingssystem

    Du kan være 100% tryg når du køber på vores hjemmeside

  • Betal i DKK

    Du betaler i danske kroner! Ingen skjulte gebyrer

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

Hiphop dance tur

Fra 301 kr
Kom med os på en sjov tur ulig nogen tur du har været på før! Det er en tur i dansens navn! Og ja, du kommer også til at danse! Lær om de dansegrupper der har været med til at forme hiphop-kulturen til hvad den er i dag. 

Højdepunkter:
- Nyd en 2,5 times dansetur
- Besøg Rock Steady Park & Central Park
- Se musikvideo- og filmlokationer
- Få mulighed for at danse rundt i New Yorks gader

Dans rundt i New Yorks gader
Hiphop-kultur handler ikke kun om musik. I hiphoppens tidlige stadier blev dansegrupper som Rock Steady Crew og the New York City Breakers blev legender, som forvanlede rytmer til trin og opført dansekonkurrencer som ingen havde set før. Denne tur udforske udendørs og indendørs steder der har været med at til skabe street dancing og gjort hip hop dans til et kulturelt fænomen. 

Hold godt øje - på et hvert given tidspunkt kan det være at din guide tænder for sin ghettoblaster og starter en dansecirkel, hvor alle er forventet at deltage. Det er ligemeget om du er danser eller ej, denne interaktive tur er helt ideel for alle der gerne vil se, hvor det hele startede - og boogie lidt på vejen. 

Turen foregår på engelsk. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?

Turen starter tæt på springvandet på pladsen mellem West 62nd Street og Columbus Avenue. Du bedes møde op 15 minutter inden turens start. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer 2,5 time. 

Findes der børnebilletter?
Nej desværre, der er ikke børnebilletter til denne tur.

Vigtig information:
- Fra januar til marts vil danseaktiviteterne blive rykket indendørs og enkelte steder på turen kan ændres som følge af vintervejrets forhold.  

Åbningstider

Turen afgår tirsdag kl. 10.

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Varighed: 2 timer 30 minutter

Vejviser

Hiphop dance tur

Adresse
10 Lincoln Center New York, NY 10023

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.