Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i danske kroner

  • Over 3.5 millioner solgte billetter

One World Observatory

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

One World Observatory - Freedom Tower: Spring køen over

4.7 (48)

One World Observatory er det højeste observatorium på den vestlige halvkugle. Kom helt op til toppen på under 60 sekunder! Helt deroppe kan du nyde den spetakulære udsigt udover byen der aldrig sover. Bestil en af de mest populære billetter i byen og spring køen over til observationsdækkene!

Højdepunkter

- Spring køen over til billetkontoret
- Besøg observationsdækkene på 100. og 102. etage
- Nyd den spetakulære 360 graders udsigt over New York
- Bliv så længe du har lyst

Hvad kan jeg forvente?

Se New York oppefra
I maj 2015 åbnede One World Observatory Deck på 100. og 102. etage af One World Trade Center, hvilket gør det til de højeste observationsdæk på den vestlige halvkulge. Tårnet er også kendt som Freedom Tower og står bygget der hvor det ikoniske World Trade Center stod indtil d. 11. september 2001. 
 
Ved indgangen bliver du bydt velkommen i det globale velkomstcneter, hvor videoer spiller hilsner på mange forskellige sprog og dynamisk genererer verdenskort der fremhæver gæsternes hjembyer. Du vil også opleve et program, der hedder 'Voices', som fortæller personlige fortællinger fra de mænd og kvinder der byggede One World Trade Center. Herefter vil du komme til at se selve fundamentet bygningen står på. 

Efterfølgende vil du stige på en af de fem elevatorer og tage turen op til 102. etage på under 60 sekunder. Heroppe vil du opleve en virtuel 'time-lapse', som genskaber udviklingen af New Yorks skyline fra 1500'erne og op til den dag i dag. 

Herefter vil du se en to-minutters præsentation, som kombinerer billedmateriale fra fugleperspektiv, 'time-lapse'-billeder med teksturer og mønstrer for at illustrere New Yorks unikke puls i tre dimensioner. 

På 100. etage af observatoriet, også kendt som Discovery Level, kan du nyde 360-graders udsigt i alle retninger, se alle de ikoniske bygninger og det omkringliggende vand. 

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Vi er nødt til at bestille dine personlige billetter, så det kan tage op til 48 timer før du modtager dine e-billetter per e-mail. Du skal bare printe din e-billet ud og tage den med til One World Observatory.

Hvordan fungerer det?
Du skal bare vælge den dato og tidspunkt du gerne vil besøge One World Observatory på. Du bedes møde op 15 min. inden dit indgangstidspunkt. 

Hvor længe er mine billetter gyldige?
Dine billetter er kun gyldige på den dato og tidspunkt du vælger, når du bestiller dine billetter. 

Vigtig information

- Bemærk at du skal igennem sikkerhedskontrol for at få adgang til One World Observatory, så du bedes undlade at tage store tasker eller bagage med. 
- Vores billetter giver ikke mulighed for at springe køen over til sikkerhedskontrolllen eller elevatoren op og ned fra observationsdækket, kun indgangen til tårnet.  

Billetkategorier

Findes der børnebilletter?
Nej, men børn under 6 år er gratis i følge med en betalende voksen. 

Åbningstider

7. januar - 3. marts: 9:00-19:00.
4. marts - 5. maj: 8:00-21:00.
6. maj - 1. oktober: 8:00-23:00.
2. oktober - 17. december: 8:00-21:00.
18. december - 3. januar 2021: 8:00-23:00.

Vær venligst opmærksom på, at åbningstiderne kan være begrænsede på disse dage: 4. juli, 11. september, Thanksgiving, Black Friday, 24. og 25. december og Nytårsaften. 

Bestil nu

Fantastisk: 4.7 – 48 Anmeldelser

Bestil
Fra 281 kr

tir, 6 jun 2023

Print ud e-billet

Spar tid - Spring køen over

Vejviser

One World Observatory - Freedom Tower: Spring køen over

Adresse
117 West St New York, NY 10007

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.