Frihedsgudinden m. pedestal: Guidet Ellis Island & 9/11 Memorial tur

5.0 (1)

Se to af NYCs top seværdigheder på en action-pakket dagstur med denne fantastiske pakketur. Vi har taget os af alle detaljerne - fra billetterne til færgen til Liberty Island, særlig adgang til Frihedsgudinden til forhåndsbestilte billetter til 9/11 Museum, så du ikke slet bekymre dig om noget! 

Højdepunkter

- Nyd en dybdegående tur på Lower Manhattan
- Få to ture i en og spar
- Besøg Frihedsgudinden på Liberty Island
- Få særlig adgang til pedestalet* og få bedre udsyn
- Nyd en guidet tur på Ellis Islands immigrationscenter
- Få en mere personlig fornemmelse af 9/11
- Bliv vist rundt af en lokale på Ground Zero
- Udforsk 9/11 Museum på egen hånd
- Nyd en lille turgruppe på max. 20 personer

Hvad kan jeg forvente?

Oplev det bedste af Lower Manhattan
Besøg to af New York City's travleste seværdigheder: Frihedsgudinden og 9/11 Memorial. 

Turen starter tidligt ved Battery Park. Med prioritetsadgang vil du være blandt de første der stiger ombord en af de første færger til Liberty Island. Når du er ankommet vil din guide vise dig rundt på øen og op til Frihedgudinden. I løbet af din guidede tur, vil du få særligt adgang til statuens pedestal, så du kan komme tættere på statuen end almindeligt besøgende. 

Så er det tilbage på færgen og en kort tur til Ellis Island - stedet for immigraterne i sin tid ankom til USA. Din guide vil vise dig gennem de fantastiske udstillinger på Ellis Island-museet og besvare et hvert spørgsmål du måtte have. Det er her første del af din tur ender og med 2-2,5 time til næste del af vores Lower Manhattan-tur har du masser af tid til dig selv. 

Hop på færgen tilbage til Battery Park, når du har lyst (inkluderet i prisen) og find lidt frokost på vejen til dagens næste mødested for eftermiddagsdelen af turen - 9/11-delen. 

Gennem din tur vil du blive ført rundt af dygtige lokale guider, der vil fortælle om de fascinerende hsitorier bag disse landemærker, så du vil få alt det med du ikke kan læse på plancherne eller høre i en audioguide. 

Vi starter med St. Paul's Chapel, som var her folk samlede efter angrebet for at afvente opdateringer om deres kære, for at sørge, bede og tilbyde deres støtte. Væggene er stadig dækket med rørende håndlavede mindesmærker, som minder besøgende om, at dette ikke kun har en stor globalt og politisk begivenhged, men ødelæggende personlig tragedie for tusindvis af New Yorkere. 

Sidste stop på turen, 9/11 Memorial Museum, er smukt sammensat med artifakter, der blev reddet fra angrebet og smukke personlige historier. Vi har fundet frem til, at det er et sted du oplever bedst på egen hånd, da det er præget af store følelser, men inden vi forlader dig får du naturligvis din forhåndsreserverede indgangsbillet, så du ikke skal spilde tid med at stå i kø her. 

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter ved Pier A Harbor House ved Battery Park. Du bedes møde op 15 min. inden din tur starter. 

Hvor ender turen?
Turen ender ved 9/11 Memorial Museum. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer ca. 8,5 time.

Er der en dress code?
Nej, men du bedes klæde dig respektfuldt på til dit besøg på 9/11 Memorial Museum. 

Vigtig information

- *Bemærk venligst, at adgangen til pedestalet ved Frihedsgudinden har 215 trin, og der er ingen elevator. Bemærk også, at turen ikke inkluderer en tur op i kronen på Frihedgudinden pga. National Park Services sikkerhedsforanstaltninger. 

Billetkategorier

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 4-12 år. Børn under 4 år er gratis ifølge med en betalende voksen. 

Hvad er ikke med i prisen?

Bemærk også, at turen ikke inkluderer en tur op i kronen på Frihedgudinden pga. National Park Services sikkerhedsforanstaltninger. 

Bestil
Fra 847 kr

ons, 22 maj 2024

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Varighed: 8 timer 30 minutter

Vejviser

Frihedsgudinden m. pedestal: Guidet Ellis Island & 9/11 Memorial tur

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.