EXCLUSIVE Disney on Broadway

Kom med vores Broadway-insidere på en guidet tur til fods, så en særlig rundvisning på The New Amsterdam Theatre, besøg Disneys rekvisit-studio og oplev originale rekvisitter og kostumer der bringer Disneys teaterhistorie til livs. 

Højdepunkter

- Nyd en 2 timers guidet tur på Broadway
- Opdag magien fra Broadway-produktioner 
- Få en rundtur på New Amsterdam Theatre
- Besøg New Amsterdam Theatres kostumeafdeling

Hvad kan jeg forvente?

Oplev en ægte Broadway Insider Disney-tur
Tilbring en hel time sammen med husets historiker og hør om denne fantastiske bygnings historie. Du har hele stedet for dig selv, så du kan udforske salen og balkonerne og beundre den store scene, mens din guide fortæller om, hvad der ligger forud for en produktion og opsætning af en Broadway-produktion som Beauty & The Beast, Mary Poppins, Aladdin og The Lion King. Du vil høre historie om, hvad der foregår bagom scenen og lære om nogle af Broadway-skuespillernes overtro, inklusiv et par spøgelseshistorier. 

Turens højdepunkt er anden del af din New Amsterdam-tur. Du vil besøge rekvisit-studiet, hvor du finder ukendte skatte, komme helt tæt på originale rekvisitter, kostumer og kulisser fra mange af dine favorit Disney Broadway-musicals. 

Mens vi bruger en del tid på Disney-delen af turen (du vil høre lydoptagelser fra shows og høre en masse sjov Disney-trivia), så stopper vi ikke der: Det er en rigtig Broadway-tur. 

For at sikre, at du får et fulde billede af Broadway og du får så meget kontekst som muligt, når du besøger New Amsterdam, vil du også få en guidet tur af Broadway inden din besøg, hvor du stopper med ikoniske teatre, hvor legendariske forestillinger har tiltrukket massevis af mennesker og international opmærksomhed. 

Du vil også opdage Times Squares mindre kendte historie og høre om fra-fattig-til-rig fortiden i New Yorks teaterdistrikt (og hvordan Disney har været en stor opvirkning til denne forandring). 

Med din Broadway Insider-guide, vil du se de steder, hvor holdene bag produktionerne hænger ud og de vigtigste teatre - både i en historiske sans og fra et teater- og musicalmæssigt synspunkt. 

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter foran George M. Cohan-statuen på West 46th Street mellem Broadway og 7th Avenue. Du bedes møde op 15 min. inden din tur starter. 

Hvor ender turen?
Turen ender ved New Amsterdam Theatre. Nogle gange kan turen ender indenfor gåstand af teatret. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer 2 timer.

Vigtig information

- Pga. forberedelser i New Amsterdam Theatre til præmieren på Frozen på Broadway fra november 2016 til januar 2017, vil adgangen til kostumeafdelingen bliver erstattet med en faktisk backstage-oplevelse. Backstageområdet på Broadway-teatre har været lukket for offentlige ture i årtier, og der har ikke været adgang for offentligheden på New Amsterdam Theatre i næsten et århundrede. Mellem januar 2017 og juli 2018 vil adgang til kostume- og rekvistafdelingen blive skabt gennem en mobilvogn fra orkestersektionen i teateret. 

Billetkategorier

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 4-12 år. Børn under 4 år er gratis ifølge med en betalende voksen. 

Bestil
Fra 507 kr

lør, 13 jul 2024

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Spar tid - Spring køen over

Varighed: 2 timer

Vejviser

EXCLUSIVE Disney on Broadway

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.