Søg efter billetter

Hvorfor købe hos os?

  • 100% sikkert betalingssystem

  • Betal i DKK

  • Over 3,5 millioner solgte billetter

9/11 Memorial Museum: Guidet tur & spring køen over

Lignende oplevelser

Lignende kategorier

9/11 Memorial Museum: Guidet tur & spring køen over

Fra 509 kr

Kom med på en smuk tur til de kendte, og mindre kendte, mindemærker for angrebet mod World Trade Center i New York i 2001. Besøg Ground Zero for at få en dybere forståelse af d. 11. september, påvirkingen på byen (og verden) og den lange, seje kamp for New York City at rejse sig igen.  

Højdepunkter

- Udforsk 9/11 Memorial & Museum
- Beundre det nye One World Trade Center
- Besøg St. Paul's Chapel og se de håndlavede mindesmærker
- Hør om angrebets økonomiske konsekvenser
- Besøg Eleven Tears Memorial 
- Udforsk den mindre kendte Winter Garden
- Se de smukke pooler med ofrenes navne indgraveret på Ground Zero
- Besøg Fireman's Memorial & The Survivor Tree
- Spring køen over til 9/11 Museum & udforsk på egen hånd
- Nyd en lille, intim turgruppe

Hvad kan jeg forvente?

9/11 Memorial & Museum
På denne tur vil du ikke kun udforske 9/11-museet og mindesmærket, men også de områder og landemærker rundt om World Trade Center. Din guide vil først tage dig til St. Paul's Chapel, hvor venner og familier samles for at høre nyt om deres kære og hvor bønner og håndlavede mindesmærker stadig ligger. 

Ved Brookfield Place (det forhenværende World Financial Center), vil du høre om angrebets økonomiske konsekvenser og kampen om at genopbygge efterfølgende. Du vil også besøge Eleven Tears Memorial, et rørende og personligt mindemærke, som minder de 11 American Express-medarbejdere der dødede d. 11. september. Winter Garden er et andet must-see på Vesey Street. Du ville nok overse på det på egen hånd, men med din lokale guide til at vise vej går du ikke glip af noget. 

Herefter forsætter du til Ground Zero for at se de smukke pools, som hver er bygget lige præcis der, hvor tvillingetårnene stod, og er indgraveret med samtlige navne på ofrene for angrebet. Bagefter vil din guide tage dig til Fireman's Memorial og Survivor Tree og fortælle dig hjerteskærende historier og mod og tab. 

På turen sidste stop bliver du overladt til at klare på egen hånd. 9/11 Museum er utroligt veltilrettelagt med artikater, der blev reddet efter angrebet, udstillet sammen med personlige beretninger. Det er et følelsesladet sted, som bedst oplevelse i dit eget tempo i stilhed. Men vi har en sidste fordel til dig, vi har forhåndsbestilte museumsbilletter, så du kan springe de lange køer over og gå direkte ind.  

Hvordan fungerer det?

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter foran St. Peters Church i krydset mellem Barclay og Church Street. Du bedes møde op 15 min. inden din tur starter. 

Hvor ender turen?
Turen ender ved 9/11 Museum, hvor du vil fortsætte på egen hånd. 9/11 Memorial Museum er et selvguidet besøg med indgang kl. 17. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer 2 timer + den tid du bruger på 9/11 Museum. 

Hvor lang tid skal jeg bruge på 9/11 Museum?
Et besøg på 9/11 Museum tager ca. 2 timer. 

Vigtig information

- Bemærk venligst, at der er sikkerhedstjek lignende en lufthavns ved indgangen til 9/11 Memorial Museum. 
- St. Paul's Chapel er lukket på tirsdag og torsdag for renovationer og kan også være lukket på andre dage. På dage hvor St. Paul's Chapel er lukket, vil vi se mere af de omkringliggende område ved kirken og erstatte besøget inden i med andre steder med tilknytning til begivenhederne d. 11. september, som normalt ikke indgår i turen. 

Billetkategorier

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 4-12 år. Børn under 4 år er gratis ifølge med en betalende voksen. 

Åbningstider

Januar - Februar: Mandag, Onsdag, Fredag, Lørdag kl. 15 Marts: Mandag, Onsdag, Fredag, Lørdag, Søndag kl. 15 April - December: Daglig kl. 15

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Varighed: 2 timer

Vejviser

9/11 Memorial Museum: Guidet tur & spring køen over

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.