Madison Square Garden - Guidet tur

Træd ind i den berømte arena, Madison Square Garden - også kaldet MSG - i New York City! Du får et bag-om-scenerne kig og ser, hvordan arenaen er at være i under et event. Din guide fortæller dig også alt om de begivenheder, der er fundet sted her, såsom koncerter, Knicks kampe og andre musik- og sportsbegivenheder, der forvandledes til historiske øjeblikke!

Højdepunkter

- Få adgang til Madison Square Garden
- Se bag-om-scenerne dele af den berømte arena
- Udforsk stedet og lær om arenaens historie
- Nyd en guidet tur på enten engelsk eller spansk

Hvad kan jeg forvente?

Siden det åbnede i 1879, har Madison Square Garden været en stor del af det sociale, sporty og musikalske liv i New York City. Hvis du er nysgerrig på at vide mere om arenaen, så har du en rigtig fornøjelse i vente: Nu kan du nemlig udforske eksklusive, bag-om-scenerne dele af The Garden og lære alt om dens berømte historie fra en turguide med ekspertise. Du oplever virtual reality teknologi, hvorigennem du får et førstehåndsindtryk af, hvor stor en oplevelse det er at være i The Garden under et event.

I arenaen har blandt andet New York Knicks, Rangers, professionel boksning, college basketball og mange andre sportsbegivenheder hjemme! Et af de mest kendte sportsøjeblikke, der fandt sted her, var kampen mellem Muhammad Ali og Joe Frazier tilbage i 1971. Når det kommer til store musiske begivenheder gennem tiden er Elvis Presley, John Lennon, Rolling Stones, Stevie Wonder, The Who, Madonna og Bruce Springsteen bare nogle af dem på listen! Og lad os endelig ikke glemme nogle af de mest ikoniske begivenheder, der fandt sted her: Iblandt dem er Marilyn Monroe, der sang 'Happy Birthday' til President John F. Kennedy i 1962 og Frank Sinatras "Main Event" concert i 1974 samt en masse velgørenhedskoncerter.

Og med så meget, der foregår inde i Madison Square Garden, så er der altid en overraskelse i vente under turene, som afviger fra gang til gang. Vil du se en skøjtebane eller en rigtig scene? Ser du en scene, der er ved at blive bygget? Måske endda en prøve? Der er kun en måde at finde ud af det på!

Hvordan fungerer det?

Efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail indenfor 48 timer. Bare print den ud og tag den med på din tur, eller vis din billet på din telefon.

Billetkategorier

Senior (62+)
Voksen (13-61)
Barn (0-12)

Bestil
Fra 207 kr

man, 15 apr 2024

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Live guide

Varighed: 1 timer 15 minutter

Hvad er med i prisen?

- Adgang til Madison Square Garden.
- En guidet tur på enten engelske eller spansk.
- En lille overraskelse.

Vejviser

Madison Square Garden - Guidet tur

Adresse
4 Pennsylvania Plaza New York, NY 10001

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.