Radio City Stage Door Tour

Nyd en guidet tur gennem det berømte Radio City Music Hall i New York City! Her har The Radio City Rockettes hjemme. Spillestedet er det perfekte sted at besøge, hvis du elsker film, koncerter og shows - og godt kunne tænke dig at vide mere om denne betagende music-hall!

Højdepunkter

- Besøg Radio City Music Hall
- Mød en rigtig Radio City Rockette og få taget et billede
- Opdag den hemmelige lejlighed, The Roxy Suite
- Se det store, betagende auditorium
- Få en rundvisning og lær mere fra din guide

Hvad kan jeg forvente?

Radio City Music Hall åbnede i 1932. Visionen og idéen bag projektet var, at det skulle være et sted for folket: Et sted, der tilbød underholdning i høj kvalitet, men som stadig solgte billetter, som almindelige mennesker havde råd til. Siden åbningen har mere end 300 millioner mennesker nydt shows, begivenheder og koncerter der. Og der er intet bedre sted at se et show - eller at sætte et show op! På denne rundvisning gennem Radio City Music Hall kommer du 'bag om scenerne', mens du lærer mere om dette vidunderlige spillesteds historie!

Stedet er det største indendørs teater i verden og ligger på førstepladsen for at have de mest populære koncerter og shows i landet. Men stedet har også en meget stor skærm, som gør det til det ideelle sted at se en film. Siden 1933 er mere end 700 film blevet vist i Radio City Music Hall. På listen over film vil du finde den originale filmversion af King Kong, White Christmas, Breakfast at Tiffany's, To Kill a Mockingbird, 101 Dalmatinere og Løvernes Konge. Udvalgte film har stadigvæk premiere der den dag i dag!

På denne rundvisning vil du se flotte Art deco mesterværker indenfor, inklusiv den imponerende foyer. Du besøger også den hemmelige lejlighed, The Roxy Suite. Måske er suiten navngivet efter en af skaberne bag denne music-hall? Du kommer ind i det beundringsværdige auditorium, hvor du får en vidunderlige udsigt ud over sæderne og lærer om den ikoniske store scenes historie. Turen fuldendes med, at du møder en rigtig Radio City Rockette - sørg endelig for at tage et godt billede!

Hvordan fungerer det?

Efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail indenfor 48 timer. Bare print den ud og tag den med på din tur, eller vis din billet på din telefon.

Billetkategorier

Senior (62+)
Voksen (13-61)
Barn (0-12)

Bestil
Fra 187 kr

man, 17 jun 2024

Øjeblikkelig bekræftelse

Mobilbillet accepteres

Live guide

Varighed: 1 timer 15 minutter

Hvad er med i prisen?

- Indgang til Radio City Music Hall.
- Mød en Radio City Rockette.
- En rundvisning.

Vejviser

Radio City Stage Door Tour

Adresse
40 W 51st St New York, NY 10020

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.