Rockefeller Center - Guidet tur

Besøg Rockefeller Center og få en rundvisning af en guide med ekspertise i historie. Her hører du om centerets historie, den flotte kunst og selvfølgelig arkitekturen. Du ser også de vigtigste dele af centeret - såsom haverne og de forskellige rum. Du får desuden udleveret høretelefoner, så du hele tiden kan høre din guide. 

Højdepunkter

- Besøg Rockefeller Center
- Få en rundvisning af en guide med ekspertise i historie
- Hør om John D. Rockefeller Jr. og hans vision
- Tag dig god tid til at beundre den flotte kunst og arkitektur
- Hør om Rockefeller Centers historie

Hvad kan jeg forvente?

Rockfeller Center er ikke bygget i de brølende tyvere, selvom indretningen måske kan få gæsterne til at tro det, når de træder ind af dørene. I stedet blev centeret bygget under Depressionen i 1930'erne af John D. Rockefeller Jr. Han havde brugt det meste af sit liv på velgørenhed og ville nu skabe noget nyt og anderledes - "en by inde i en by." Sådan startede projektet på Rockefeller Center, som stod færdigbygget i maj 1933. I år 1939 besøgte mere end 125.000 gæster centeret hver eneste dag. Det er da imponerende, ikke? 

Bygningen er skabt i Art Deco stilen - en form for kunst, der havde sin storhedstid fra omkring 1910 til 1939. Det er noget, du hører mere om, når du udforsker kunsten og arkitekturen indenfor. Du hører blandt andet historien om de kontroversielle vægmalerier skabt af Jose Maria Sert og Frank Brangwyn og ser forskellige smukke skulpturer og statuer - af blandt andet Isamu Noguchi, Michio Ihara og Paul Manships ikoniske Prometheus statue, som faktisk er den mest fotograferede skulptur i hele New York. Du ser også den historiske statue af Atlas, som kun er få meter væk fra St. Patrick's Cathedral på 5th Avenue.

Imens fortæller din guide dig historien om centeret, John D. Rockefeller Jr. og selvfølgelig historierne bag arkitekturen og kunstværkerne. På turen kommer du gennem de mange spændende dele af centeret - også haverne!

Hvordan fungerer det?

Din billet vil blive sendt til din e-mail kort efter, din bestilling er gennemført. Print billetten ud og tag den med til billetkontoret inde i Rockefeller Center.

Her bytter du den til en billet til den næste tilgængelige tur. Hvis du hellere vil vælge en anden dag og tidspunkt, kan det også lade sig gøre.

Vigtig information

- På grund af emner, der bliver fortalt om undervejs, er børn under 12 år ikke tilladt at deltage i rundvisningen.

Billetkategorier

Voksen (12+)

Hvad er ikke med i prisen?

- Adgang til Top of the Rock - centerets observationsdæk.

Bestil
Fra 198 kr

man, 15 apr 2024

Øjeblikkelig bekræftelse

Print ud e-billet

Live guide

Varighed: 1 timer 15 minutter

Hvad er med i prisen?

- Indgangsbillet til Rockefeller Center.
- En rundvisning.
- Høretelefoner, så du hele tiden kan høre din guide.

Vejviser

Rockefeller Center - Guidet tur

Adresse
45 Rockefeller Plaza New York, NY 10111

×

Dansk helpdesk

78 75 53 77 78 75 53 77

Brug for hjælp? Ring eller send en mail til os.