Tur til Bronx- Little Italy

Tur til Bronx- Little Italy

Pris fra 261 kr

På the Bronx' Little Italy-turen vil du komme til at udforske det spændende område mellem Belmont og Arthur Avenue i the Bronx. Det er et område som er kendt for sin enestående madscene. Hør om områdets immigrant-historie og prøvesmag nogle kulinariske godbidder i the Bronx' Little Italy. 

Få smagen af the Bronx' Little Italy
Udforsk Belmont og Arthur Avenue, kendt som New Yorks kulinariske centrum med sine autentiske italienske bagerier, slagterforretninger, fiskemarkeder, specialitetsbutikker og mere. Hør om historien bag Belmont og Fordham Road, og lær om de generationer af italiernere og irere og andre immigranter har formet the Bronx' historie. Herefter vil du få mulighed for at prøvesmage forskellige lækkerier i the Bronx' Little Italy. 

Efter turen anbefaler vi, at du bruger resten af din dag på at udforske andre områder af the Bronx, såsom the Bronx zoologiske have og den botaniske have.  

Turen er tilgængelig på engelsk. 

Hvordan får jeg mine billetter?
Umiddelbart efter din bestilling er gennemført vil du modtage din e-billet per e-mail, bare print den ud og tag den med på din tur. 

Hvor begynder turen?
Turen starter foran Grand Central Station. Du bedes møde op 15 minutter inden turens start. 

Hvor lang tid varer turen?
Turen varer 2,5 time. 

Findes der børnebilletter?
Ja, børnebilletter er tilgængelige for børn mellem 6 og 12 år.

 

Bestil billetter

Vælg dato
Tur til Bronx- Little Italy Info

Tur til Bronx- Little Italy
Mødestedet er Grand Central Station. Vi mødes ved indgangen der ligger tæt på krydset mellem Park Avenue og East 42nd Street. Indgangen ligger direkte overfor Pershing Square Café.

Info

Tur til Bronx- Little Italy
Turen afgår onsdag kl. 11.

Vejviser

Vejviser
Klik på kortet nedenfor for at se, hvor Grand Central Station ligger.

Vis kort Vis kort

78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv