Ture til Brooklyn

Oplev Brooklyn - et af New Yorks hotteste områder. Tag en tur rundt i det trendy Brooklyn-kvarter DUMBO, gå over den ikoniske Brooklyn Bridge eller prøv en opløftende gospetur.

Ture til Brooklyn
 
Brooklyn Bridge og DUMBO tur

Brooklyn Bridge og DUMBO tur

Tag på en smuk gåtur over den ikoniske Brooklyn Bridge, der forbinder Manhattan med Brooklyn og udforsk DUMBO, det eftertragtede Brooklyn-kvarter på den anden side af broen. Bestil din tur her!

Fra 243 kr
NYC gospeltur

NYC gospeltur

Kom med os på en rejse gennem gospelens historie på NYC gospelturen. På denne unikke NYC tur vil du komme til at høre NYC gospelkorets smukke, opfløftende sang, lære om historien bag amerikansk gospelmusik og se de enestående hjem og kirker i Brooklyn Heights. Bestil din gospeltur her!

Fra 249 kr
Brygget i Brooklyn

Brygget i Brooklyn

Kom med på den fantastiske Brygget i Brooklyn-tur! Det er en tur der skal prøves, hvis du er en ægte øl-elsker! Skål dig gennem Brooklyns ølbryggerfortid og -nutid. Bestil din plads nu!

Fra 478 kr
Ølsmagning i Williamsburg

Ølsmagning i Williamsburg

Kom med os på til cool og trendy Willamsburg til en pub crawl med et formål. Vi vil tage dig til vores favorit ølbarer og ølbutikker, hvor du vil prøvesmage forskellige øl og lære mere om de lokale forretninger. Bestil din tur her!

Fra 512 kr
Food Tour in Brooklyn

Food Tour in Brooklyn

Besøg New York Citys bedste madområde - Brooklyn. På denne tur vil du besøge masser af interessante butikker og restauranter i et område ulig de fleste andre i USA. Bestil din plads på denne food tour til Brooklyn her! Kom sulten!

Fra 443 kr
Brooklyn Pizza Tur

Brooklyn Pizza Tur

Denne tur handler kun om pizza, nå ja...og Brooklyn! De to går hånd i hånd. Du vil komme til at smage den bedste pizza i New York City. Fra den prisvindende pizza a la Napoli hos Grimaldi under Brooklyn Bridge til den legendariske siciliansk pizza hos L&B Spumoni Gardens i Bensonhurst. Få dit stykke af Brooklyn - bestil nu!

Fra 554 kr
Tur til Brooklyn

Tur til Brooklyn

Besøg de kendte Brooklyn-kvarterer, landemærker og velkendte filmlokationer, som ikke er dækket af vores andre ture. Oplev Brooklyn Heights, The Promenade, Plymouth Church of the Pilgrims, Grand Army Plaza, Park Slope, Green-Wood Cemetery, Ebbett's Field, hvor Brooklyn Dodgers engang spillede og meget mere. Turen inkluderer også en lækker frokost! Bestil her!

Fra 568 kr
Julelys-turen

Julelys-turen

Glem alt om Rockerfeller Center! Hvis du vil se julelys, så kom til Brooklyn. Vores julelys-tur viser alle de festlige hjem i Dyker Heights, den italiensk-amerikanske del af Brooklyn, som blev kendt i dokumentaren 'Dyker Lights' og set på TLCs 'Crazy Christmas Lights' og meget mere! Bestil din tur her!

Fra 346 kr
Hiphop-tur til Brooklyn

Hiphop-tur til Brooklyn

Brooklyn har unægteligt spillet et vital rolle i hiphop-kulturen og på denne tur vil vi tage dig med til de områder af Brooklyn, som du aldrig har set før krydret med fakta og sindssyge fortællinger fra dine kendisværter. Bestil din tur her!

Fra 402 kr
Brooklyn chokoladetur

Brooklyn chokoladetur

Dette er den ultimative tur for enhver chokoladeelsker! Prøvesmag nogle af de lækreste traditionelle og håndlavede chokolader i verdenen, men endnu bedre fordi de er lavet og/eller stammer fra Brooklyn! Gå ikke glip af denne chokoladelækre tur, bestil din plads hjemmefra!

Fra 346 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv