Ture til the Bronx

Udforsk the Bronx - et af New Yorks hotteste områder! Lær om områdets fascinerende historie fra immigrantsamfund til kvarterets nedgang til den kulturelle og sociale genoplivning, som har gjort the Bronx til en af de mest populære destinationer i New York City.

Ture til the Bronx
 
Renæssancetur til the Bronx

Renæssancetur til the Bronx

Kom med os på en tur til South Bronx' kulturelle korridor, som er kendt for sin kunst, kultur og spændende historie. Du har ikke oplevet New York førend du også har oplevet the Bronx. Bestil din tur til the Bronx her!

Fra 236 kr
Tur til Bronx- Little Italy

Tur til Bronx- Little Italy

På the Bronx' Little Italy-turen vil du komme til at udforske det spændende område mellem Belmont og Arthur Avenue i the Bronx. Det er et område som er kendt for sin enestående madscene. Hør om områdets immigrant-historie og prøvesmag nogle kulinariske godbidder i the Bronx' Little Italy. Bestil her!

Fra 243 kr
Tur til hiphoppens fødested

Tur til hiphoppens fødested

Kør gennem Harlem og rejs gennem 'Boogie Down' Bronx, hvor du vil se nogle af de vigtigste steder i hiphoppens historie. Oplev de hemmelige kampsteder, historiske klubber og scener fra nogle af de mest kendte musikvideoer og filmlokationer. Bestil din hiphop-tur her!

Fra 519 kr
78 75 53 77 78 75 53 77 E-mail E-mail


Til varekurv